Pārbaudi savu šarmu – izvēlies varavīksnes suni

Pārbaudi savu šarmu – izvēlies varavīksnes suni. Ir teiciens – pasaki man, kas ir tavs draugs, un es tev pateikšu, kas tu esi.

Cilvēki intuitīvi draudzējas ar tiem, kas ir līdzīgi viņiem. Ar tiem, kuru pasaules uztvere ir radikāli pretrunā ar viņu pašu, uzticamas attiecības diez vai ir iespējamas.

Izvēloties draugu, mēs gandrīz vienmēr izvēlamies paši. Tavs nedaudz uzlabotais es.

Kopš seniem laikiem suņi tika uzskatīti par cilvēka draugiem. Cilvēki mīl šo uzticīgo radību šarmu.

Atrodiet varavīksnes suņa attēlu, kas jūs visvairāk piesaista. Izlasiet savas izvēles nozīmi.

VARAVĪKSNES SUNS – 1.

Jauks suns.

Jūs esat tiešs cilvēks. Pastāvīgs savās simpātijās. Neapšaubāmi, jums patīk pasaules skaistums. Jums patīk būt burvīgam cilvēkam. Jums ir laba gaume, viegla attieksme un jautrs gars. Jūsu jautrība, draudzīgums un maigums ir ļoti patīkami apkārtējiem. Tas ir jūsu šarmu noslēpums.

VARAVĪKSNES SUNS – 2.

Gudrs suns

Jums ir mierīga un spēcīga daba. Jūs esat nesteidzīgs cilvēks lēmumu pieņemšanā. Tevi var saukt par saprātīgu cilvēku. Jo jums labāk patīk domāt un tikai tad rīkoties. Jūs varat lūgt padomu – jūs reti notiesajat cilvēkus un nepatīk tenkot.

Bez visa, ko jūs protat klausīties – uzmanīgi, uzslavēt – no sirds, ieteikt – atbildīgi. Jums ir atsaucīga sirds.

Jums blakus ir mierīgi un mājīgi – tas ir jūsu šarmu noslēpums.

VARAVĪKSNES SUNS – 3.

Aktīvs suns

Neapšaubāmi, jūs esat nemierīgs gars un aktīva daba. Jums nepatīk garlaikoties un slikti pārnēsāt bezdarbību. Gandrīz vienmēr jums ir nepieciešams dzīvot gaiši. Jums ir nepieciešamas jaunas, spēcīgas emocijas. Jums patīk izrādes. Jums ir ziņkārīgs prāts, jums patīk kaut kas neparasts. Jūs esat emocionāls, dažreiz impulsīvs. Jūs vienmēr ir daudz, ar jums nav viegli, bez jums tas ir kaut kā tukšs – tas ir jūsu šarmu noslēpums.

VARAVĪKSNES SUNS – 4.

Melanholisks suns

Jūs esat jūtīgs cilvēks. Neapšaubāmi, jūs varat justies smalki. Tas, ko citi var nepamanīt, ietekmēs jūsu daudzpusīgo būtību. Tomēr jūs zināt, kā pamanīt detaļas. Jūs esat labs psihologs – jūs saprotat cilvēka stāvokli pēc žestiem, pēc izskata, pēc toņa, ar īslaicīgu sejas izteiksmi. Jums ir attīstīta intuīcija gan pozitīviem, gan satraucošiem notikumiem. Cilvēki neapzināti tiek piesaistīti jums, nesaprotot, kāds ir jūsu šarmu noslēpums.

Lasi vēl: Puķes, kas atņem sieviešu laimi

Avots:

gornnisa

Pievienot komentāru