Cik labs organizators jūs esat?

Ne visiem cilvēkiem ir organizatoriskās, plānošanas un vadības prasmes. Bet tiem, kuriem ir šis tikumu “kopums”, ir ievērojami panākumi vadības darbā.

Vai jūs domājat, ka esat labs organizators? Pēc tam veiciet mūsu psiholoģisko pārbaudi, lai pārliecinātos par to!

Vai izvēle ir izdarīta? Tad tūlīt izlasiet savu aprakstu, kāds organizators jūs esat.

IZVĒLE NR. 1. – VIRTUĻI

Nu, rīkotājs jūs esat lielisks! Ja kādam ir jāpiezvana uz restorānu, lai rezervētu galdiņu, pasūtīt ēdienu no suši-bāra vai uzzināt no sabiedrības biedriem par viņu plāniem brīvdienās, viņi apjautājas tieši ar jums.

Plānošana, darbības strukturēšana, sarunas – šajās lietās nav vienlīdzīgu. Jūs precīzi zināt, kā pieiet pie cilvēkiem, pārliecināt viņus par savu taisnību.

Jūs varat radīt patīkamu iespaidu uz publiku. Cilvēkiem ir patīkami ar jums komunicēt. Jūs esat gudrs un izglītots vadītājs!

IZVĒLE NR. 2. – KŪCIŅAS

Jūs esat labs organizators, bet tikai darbā. Atrodoties mājās, jūs neatteiksieties no sekotāja lomas. Jūs labāk deleģējat visus “mājsaimniecības pienākumus” mājsaimniecības locekļiem, piemēram trauku mazgāšanu vai aizkaru gludināšanu.

Profesionālajā darbībā viņi ir centīgi, bet slinki. Ja jums ir slikts garastāvoklis, jūs labāk izvēlaties izvairīties no nevajadzīgas atbildības. Piekrītiet plānot un organizēt tikai tad, ja ir personiska interese par gaidāmo pasākumu. Ja brīvdienas ir ceļā, jūs labāk to uzticēt profesionālim to plānošanā.

IZVĒLE NR. 3. – FRĪ KARTUPEĻI

Jūs neesat ļoti talantīgs organizators, bet jebkura uzņēmuma dvēsele! Jums piemīt apbrīnojama pievilcība, pārpildīta ar entuziasmu un enerģiju.

Apkārtējie cilvēki tevi novērtē par neizsīkstošu pozitīvu un ar prieku pavada laiku kopā ar tevi. Jūs viņiem dodat daļu sava optimisma. Nepalaidiet garām nevienu interesantu notikumu! Jūs esat priecīgi sazināties ar dažādiem cilvēkiem, īpaši ar vienaudžiem. Jūs varat atbalstīt gandrīz jebkuru sarunu. Pavadiet lielāko dienas daļu saziņā.

Plānošanas jautājumi jums šķiet garlaicīgi. Ja kaut kas jāorganizē, lūdziet palīdzību draugiem. Tomēr jums nav iebildumu nākt klajā ar idejām un iestāties par to īstenošanu.

IZVĒLE NR. 4. – KONFEKTES UN ŠOKOLĀDES TĀFELĪTES

Jūs, tāpat kā neviens cits, zināt, kā dzīvē vadīties pēc principa “Tas ir nepieciešams”. Ja apstākļi prasa izrādīt vadību, nekavējoties rīkojieties.

Jūs domājat, ka ir stulbi, ja jūs vada jūsu emocijas. Pieņemot lēmumu, rūpīgi izsveriet plusus un mīnusus. Kā organizators jūs esat aukstasinīgs, konsekvents un pragmatisks. Tomēr korporatīvās ballītes vai svētku plānošana jums ir grūts uzdevums. Tas prasa radošumu, un jūs šajos jautājumos mēdzat izmantot racionālu pieeju.

Ko jūs varat perfekti organizēt, ir:

sarunas;

draudzīgas sapulces;

biznesa tikšanās.

IZVĒLE NR. 5. – KARAMEĻU ĀBOLI

Jūs esat oriģināls un radošs cilvēks ar lielisku gaumi. Jūs zināt, kā problēmu atrisināt oriģinālā veidā, lai izraisītu citu cilvēku apbrīnu. Jūs lieliski protat izmantot savu radošumu. Mēs esam priecīgi organizēt svinības, pasākumus un biznesa tikšanās.

Kā uzņēmējs jūs esat atbildīgs un konsekvents. Apkārtējie cilvēki zina, ka uz jums noteikti varat paļauties. Turklāt jums ir laba intuīcija, kas ļauj lieliski saprast un sajust cilvēkus.

Ar prieku jūs nodarbojaties ne tikai ar savu, bet arī citu problēmu risināšanu. Bet jums jāiemācās pareizi noteikt dzīves prioritātes.

IZVĒLE NR. 6. – DĀRZEŅU PLATE

Jūs esat ideāls organizators! Precīzi zināt, kad un kā sākt plānot pasākumu vai tikšanos. Dzīvo pēc skaidrās organizācijas principa.

Apkārtējie cilvēki jūs uzskata par gudru un kompetentu cilvēku, viņi ir gatavi jums sekot, uzklausīt jūsu viedoklim. Profesijas, kas saistītas ar vadību, ir ideāli piemērotas jums, piemēram, administrators, skolotājs, direktors un citi.

Attīstiet savas līdera prasmes un ar cieņu gūstiet labumu no saviem centieniem!

Lasi vēl: Lilija, ko izvēlēsieties, atklās jums svarīgu vēstījumu jaunajai nedēļai

Avots:

colady

Pievienot komentāru