Astrologi nosauc 5 visbīstamākās dienas MARTĀ

Astrologi stāsta, ka mūs gaida 5 bīstamākās marta dienas. Šajās dienās būs lielas problēmas un neveiksmes. Kad un ko nevar darīt, lasiet mūsu materiālā.

 2. marts ir pirmā no divām Mēness dienām martā. Astrologi brīdina, ka strīdi šajā dienā var kļūt postoši. Tāpat eksperti 2. martā iesaka nepārslogot un savaldīt savas emocijas.

 

 4. marts Marss pāriet Dvīņu zīmē. Daudzu cilvēku dzīvē būs nenoteiktības sajūta, bailes un pašapziņas samazināšanās. Daži sāks izturēties neprognozējami. Lai kas arī notiktu, atcerieties, ka tā ir tikai viena diena. Un tas pāries. Esiet piesardzīgs, rīkojoties ar svešiniekiem.

 

 15. martā Merkurs pāriet uz Zivīm. Atkal domāšana kļūs nedaudz neskaidra. Garīgi atšķirt slikto no labā. Astrologi iesaka neticēt savām acīm un ausīm, bet uzticēties intuīcijai.

 

Venēra 21. martā pāries Aunos. Šajā dienā viss notiks greizi. Cilvēki būs ļoti agresīvi, alkatīgi un nelabprāt kompromisus. Iespējamas problēmas finanšu nozarē.

 

Saules un Venēras savienojums notiks 26. martā. Daudziem cilvēkiem sāksies vissliktākais. Viņi var izdarīt pārmērīgas darbības, kuras vēlāk nožēlos. Darbības būs impulsīvas un kategoriskas. Astrologi iesaka izmest, neaizmirst par veselo saprātu un ciena apkārtējos cilvēkus.

Lasi vēl: Pārbaudi savu šarmu – izvēlies varavīksnes suni

Avots:

smolnarod

Pievienot komentāru