Pirmā lieta, ko redzat attēlā, parādīs to, kas jūs satrauc jūsu attiecībās.

Izpratne par to, kas jums rada nemieru attiecībās, var palīdzēt vieglāk tikt galā ar grūtībām.

Jebkuras attiecības ir sava veida apmaiņa, kuras pamatā ir divu cilvēku pieredze, vēlmes un viedokļi, kuri, pat ja viņiem nav nekā kopīga, dod priekšroku sevi papildināt uz otra cilvēka rēķina. Galu galā, kā saka: pretstati viens otru piesaista!

Visa šī spriedze var izraisīt negatīvas emocijas pat vis līdzsvarotākajos cilvēkos. Katram no mums ir jāsaprot, kāda uzvedība mums nepatīk, un tā var mūs novest pie stresa.

Izpratne par to, kas jums rada nemieru attiecībās, var palīdzēt tikt galā ar problēmām vieglāk un bez strīdiem.

Ja pirmais, ko ieraudzījāt ir……

CILVĒKS LIETUSMETELĪ NR.1.

Tas nozīmē, ka jūsu raizes cēlonis ir iespēja kādam uzzināt jūsu patieso būtību.

Jums, iespējams, nav iebildumu, ja bez jebkādas saistības stiprināt savas attiecības ar cilvēku, ar kuru “uzturaties”, taču spēja tos pārvērst par kaut ko nopietnāku jūs biedē, jo tas, šķiet, ir jūsu neaizsargātības sinonīms. Nepieciešamība parādīt, kas jūs patiesībā esat, šķiet pārāk lielas izmaksas, lai uzturētu ilgtermiņa attiecības.

Jums jāsaprot, ka jūsu bailes un nedrošība var traucēt atrast patiesu mīlestību. Ļauj sev un citiem iepazīt tevi no grūtākās puses.

SEJA NR. 2.

Jūsu trauksme attiecībās rodas no bailēm sagaidīt, ka partnera vajadzības būs lielākas nekā jūsu. Bet tas nenozīmē, ka jūs esat savtīgs cilvēks, jūs vienkārši vēl neesat iemācījušies nedarīt tieši to, ko vēlaties, kad vai kā vēlaties.

Lai vienreiz un uz visiem laikiem nonāktu nopietnās attiecībās, jums jāstrādā pie emocionālās inteliģences, altruisma un brieduma.

KOKS NR. 3.

Jautājums par to, vai jums būs pietiekami daudz laika, lai paliktu viens, ir vissatraucošākais jūsu attiecībās.

Ja jūs iemīlaties cilvēkā, kurš ņems vērā to, kas jums ir svarīgs, tad viņš noteikti sapratīs, ka jums dažreiz vajadzīgs laiks, lai paliktu viens pats ar sevi.

MĒNESS NR. 4.

Jūsu trauksmi izraisa bailes no salauztas sirds. Lielākajai daļai cilvēku mīlestība ir sinonīms cerībām, jauniem sākumiem un nākotnei, taču jums šī sajūta nākotnē var izraisīt satraukumu vai vilšanos.

Neļaujiet šīm bailēm traucēt jaunajai pieredzei. Jūs esat pelnījuši piedāvāt kaut ko tādu, kas var būt ļoti svarīgs jūsu dzīvē.

Lasi vēl: Cik labs organizators jūs esat?

Avots:

zen.yandex

 

Pievienot komentāru