Puķes, kas atņem sieviešu laimi

Kopš seniem laikiem tiek uzskatīts, ka dzīvie augi spēj gan pozitīvi, gan negatīvi ietekmēt mājas un cilvēka enerģiju.

Ezotērika izceļ vairākas puķes, kurus jums noteikti nevajadzētu paturēt mājā, ja vēlaties būt laimīgs mīlestībā.

Vijolīte (sanpaulija).

Tiek uzskatīts, ka tas veicina dažādu reproduktīvās sistēmas slimību attīstību un ir arī sievietes vientulības cēlonis. Sieviete, kurām patīk vijolītes, riskē dzīvot visu dzīvi viena pati.

Hoijas

Šai piemīt ne tikai indīgas lapas, bet arī “vīrišķīga” slava. Tiek uzskatīts, ka šis skaistais augs spēj ne tikai atbaidīt vīriešus no viņa īpašnieces, bet arī iekļūt precētas sievietes mājā, padarīt to par atraitni.

Efejas

Efeja ar lielām trīsstūrveida lapām ir drauds laulībai. Tiek uzskatīts, ka jo lielāks augs, jo ātrāk attiecības izjuks. Neprecētām sievietēm efeja ir bīstama, jo tā nepieļauj konkurenci ar vīriešiem un “attur” viņus no saimnieces.

Cissus (iekštelpu vīnogas)

Tiek uzskatīts par augu, kas piesaista mājā dažādas nelaimes. Viena no biežākajām ir vīrieša aiziešana no ģimenes.

Monstera

Diezgan populāra, neskatoties uz to, ka tiek uzskatīta par “vampīru augu” un var izraisīt galvassāpes. Ja viņa atrodas guļamistabā, tiek garantētas nesaskaņas intīmās attiecībās.

Ķīnas roze

Tiek uzskatīta par enerģētisko vampīru, kas izvelk no mājas mīlestību un laimi. Īpaši bīstama neprecētām sievietēm: tā neļauj attīstīties mīlestības attiecībām.

Kaktuss

Kaktuss mājā ir “bīstams” tikai vientuļām sievietēm. Tiek uzskatīts, ka tā enerģija ir pārāk “dzeloņaina” vīriešiem, kuri parādās tās teritorijā.

Paparde

Paparde ne tikai izdala oglekļa dioksīdu atmosfērā un izraisa galvassāpes. Pēc ezoteriķu domām, viņš attur visus pielūdzējus no savas saimnieces.

Ficus

“Atraitnes” zieda slavu ieguva pēc Otrā pasaules kara. Pirms viņas viņš tika uzskatīts par augu, kas piesaistīja mājā bagātību, un bija ļoti populārs. Pēc kara izrādījās, ka ģimenēs, kur nebija fikusu, lielākā daļa vīriešu izdzīvoja un atgriezās no frontes. Kopš tā laika fikusiem ir ieteicams izvairīties no sievietēm, kuras baidās “pazaudēt” vai neatrod vīrieti.

Avots:

horoscopes.rambler

Pievienot komentāru