Laimīgi kopā: astrologi ir atraduši perfektu saderību katram zvaigznājam

Astrologi ir noteikuši visu divpadsmit zodiaka zīmju saderību. Katram no viņiem tika izvēlēts piemērotākais pāris.

AUNS

Auns ir pakļauts uguns elementiem. Šī zodiaka zīme dod priekšroku piedzīvojumiem, nevis relaksējošam dzīvesveidam. Dvīņiem un Strēlniekam ir līdzīgas iekšējās organizācijas īpašības. Pamatojoties uz šo faktu, alianse ar katru no šīm zīmēm Auniem sola dzīvi, kas pilna ar piedzīvojumiem bagātiem notikumiem. Tomēr tikai Strēlnieks var saprasties ar sarežģīto Auna raksturu, kurš spēj piedot un ātri aizmirst viņiem nodarītās netaisnības.

VĒRSIS

Vērsim piemērotākais pāris būtu tie, kas dzimuši Vēža vai Mežāža zīmē. Ar Vēžiem Vērsi vieno vēlme pēc komforta un negatīva attieksme pret pārsteigumiem. Tomēr ir atšķirība: Vērši dod priekšroku greznībai, savukārt Vēži bieži izvēlas ikdienas komfortu.

Kas attiecas uz Vērša un Mežāža savienību, tā var būt gandrīz ideāla. Abām zīmēm raksturīga tāda rakstura iezīme kā smags darbs. Turklāt šo zīmju pārstāvji parasti labi saprot viens otru, viņiem ir līdzīga domāšana un pasaules uzskats.

DVĪŅI

Dvīņu un Aunu savienība noteikti nebūs garlaicīga. Šīs pazīmes atšķiras ar optimistisku skatījumu uz dzīvi. Bet šķērslis viņu savstarpējai labklājībai var būt katra partnera nespēja saskatīt problēmas sakni.

Neveiksmes gadījumā ar Aunu Dvīņiem ieteicams izmēģināt veiksmi kopā ar Ūdensvīru. Šī zvaigznāja pārstāvji, tāpat kā Dvīņi, pieder pie gaisa zīmēm. Tas ir labs attiecībām. Turklāt Ūdensvīram ir daudzpusīga erudīcija, kas var būt noderīga zinātkārajiem Dvīņiem.

VĒZIS

Labākā savienība Vēžiem ar Skorpioniem. Tas viss ir saistīts ar dziļu emocionālo saikni starp šiem šo zodiaka zīmju pārstāvjiem, kā arī par viņu spēju saprasties. Vēži arī viegli panes Skorpiona sarežģīto raksturu, un viņi, savukārt, ar pazemību uztver vēža infantilismu.

Vēži var izveidot ideālas attiecības ar Jaunavu. Pēdējā zīme atšķiras ar centību un vēlmi rūpēties par partneri.

LAUVA

Neapdomīgām un bieži savtīgām Lauvām vajadzētu mēģināt izveidot attiecības ar glītiem Svariem, kas burtiski līdzsvaros savienību, ienesot tajā harmoniju. Attiecības starp šīm zīmēm var būt ilgstošas ​​un ilgstošas.

Lauvas var arī izveidot veiksmīgas attiecības ar Ūdensvīru. Un, lai arī katru no zīmēm atšķir spītīgs raksturs un nevēlēšanās piekāpties, partneriem vienmēr būs kopīgas intereses un diskusiju temati. Iespējamie konflikti negatīvi neietekmēs Lauvu un Ūdensvīra savienību, jo šī zvaigznāja pārstāvji ātri aizmirst atšķirības.

JAUNAVA

Jaunava ir viena no lojālākajām un emocionāli dziļākajām zīmēm. Šī iemesla dēļ viņu savienība ar Vēžiem var būt patiesi noturīga un harmoniska. Jaunavas un Vēži rūpēsies un aizsargās viens otru.

Jaunava arī gandrīz pilnīgi sader ar Vēzi. Pirmie dievina kārtību, otrie pēc būtības ir perfekcionisti. Tātad abas zīmes lieliski papildinās viena otru un reti pievils.

SVARI

Lauvas ir lielisks mačs Svariem. Kā jau minēts, šo zīmju attiecības ir diezgan harmoniskas. Neizlēmīgais Svari vienmēr ir gatavi uz kompromisiem, taču Lauva palīdzēs viņiem būt pārliecinātākiem par lēmumu pieņemšanu. Turklāt Svari var pārliecināt savaldīgās Lauvas, nenodarot pāri viņu lepnumam.

Vērša un Svaru savienība no pirmā acu uzmetiena nesola neko labu. Tomēr abi zvaigznāji atrodas Venēras paspārnē, šī iemesla dēļ tos vieno vēlme pēc mīlestības un skaistuma.

SKORPIONS

Skorpions un Vēzis bieži ir ideāla pāra piemērs. Tomēr Skorpioni var atrast laimi attiecībās ar Jaunavu. Jaunavas rūpēsies par Skorpioniem un nepārkāps viņu robežas, kas šai zemes zīmei ir tik svarīgas. Jaunavām un Skorpioniem bieži ir kopīgi mērķi un sirsnīgi priecājas viens otra sasniegums.

STRĒLNIEKS

Strēlnieks un Auns mīl piesātināt savas attiecības ar spēli. Viņu attiecības būs jautras, šīs zīmes rutīnu var pārvērst par svētkiem. Ir arī svarīgi atzīmēt, ka Auns respektē savu partneru brīvību un ar savu uzmācīgo uzmanību neapslāpēs Strēlnieku.

Dvīņi ir arī labs Strēlnieka savienošanas variants. Šīs zīmes var dzīvot savstarpējā burvībā, nepievēršot uzmanību apkārtējiem.

MEŽĀZIS

Mežāži lieliski sader ar Jaunavām. Šīs zīmes ir strādīgas un veltītas, kas var būt pamats viņu ilgstošajām attiecībām. Arī Mežāži var izmēģināt veiksmi ar tikpat piezemētiem Vēršiem. Abām zīmēm raksturīga materiālistiska pieeja dzīvei, kad garīgais piepildījums izplēn otrajā plānā.

ŪDENSVĪRS

Svari var veidot Ūdensvīra laimi. Šīs gaisa zīmes atšķiras ar inteliģenci un sabiedriskumu. Svariem un Ūdensvīriem ir laba humora izjūta un viņiem patīk baudīt attiecības. Lauvas ir piemērotas arī Ūdensvīriem. Šī stūrgalvīgā zīme ir piemērota Ūdensvīra savaldīšanai.

ZIVIS

Attiecībās Zivis viegli pielāgojas jebkuram partnerim, tāpēc viņiem ir viegli veidot attiecības ar gandrīz jebkuru zīmi. Tomēr viņiem var būt visdaudzsološākās attiecības ar Vēzi un Mežāzi. Pirmie bagātinās viņu garīgo dzīvi. Pēdējais palīdzēs nolaisties no debesīm uz zemi un gūt panākumus dzīves jautājumu risināšanā.

Lasi vēl: Vecāki ar šausmām gaida lēmuma apstiprināšanu par bērnudārziem

Avots:

vm

Pievienot komentāru