Ārsts pastāstīja, kā zaudēt svaru divās nedēļās bez nogurdinošām diētām

Lai to izdarītu, jums jāievēro noteikti noteikumi.

Uztura speciāliste Olga Burlakova pastāstīja, kā divu nedēļu laikā zaudēt svaru bez nogurdinošām diētām. Lai to izdarītu, jums jāievēro noteikti noteikumi.

Šī metode jo īpaši ietver pietiekama ūdens patēriņu. Norma ir 30 mililitri ūdens uz kilogramu ķermeņa svara. Ārsts atzīmēja, ka dzeramais ūdens vislabāk ir pirms ēšanas un dzeršanas starplaikos. Pretējā gadījumā ūdens var atšķaidīt kuņģa sulu, kas negatīvi ietekmēs gremošanu.

Speciāliste arī atzīmēja nepieciešamību ierobežot rauga maizes un piena produktu patēriņu. Šāda maize uzturam ir slikta var būt vēdera uzpūšanos, savukārt piena produkti ar vecumu slikti uzsūcas un pārslogo nieru darbību.

Svara zaudēšanai ir vērts uzturā samazināt arī dzīvnieku olbaltumvielas, jo īpaši gaļu. Ārsts ieteica vistu aizstāt ar zivīm un augu olbaltumvielām, kurās ir daudz pupiņu, un lēcu. Uzturā jāiekļauj augļi un dārzeņi, un uzkodas var aizstāt ar riekstiem, žāvētiem augļiem un graudaugu batoniņiem.

“Ja jūs ievērosiet visus šos noteikumus, divu nedēļu laikā varēsiet zaudēt svaru par aptuveni pieciem līdz astoņiem kilogramiem,” secināja Burlakova.

Lasi vēl: Viss ir slikti: Latvijas premjerministrs neizslēdz lokdauna ieviešanu

Avots:

ferra

Pievienot komentāru