Līs asins lietus: tiek atklāta Vangas briesmīgā prognoze

Bulgārijas pareģotājs pareģoja plūdus un vietējos karus vairākās valstīs vienlaikus. Ir arī labas ziņas – cilvēki beidzot varēs uzvarēt dažas briesmīgas slimības.

Kā atzīmēja Sergejs Kostornojs,  gads nebūs mierīgs un vienmērīgs – pārbaudījumi cilvēcei turpināsies.

Dažas pasaules valstis saskarsies ar lieliem plūdiem, kas izraisīs daudzas katastrofas. “Vasaras sākumā Amerikas piekraste un vairākas valstis, kas atrodas tuvu jūrām, tiks pakļautas milzīgām lietavām, kas appludinās un nomazgās visu iespējamo. Plūdi var izraisīt slimības, ”Vanga sacīja.

Iespējami arī starptautiski konflikti un kari. “Latīņamerikā ir iespējami vietējie kari. Līs Asins lietus. Bet globālā pasaules kara vēl nebūs, ”prognozēja Vanga.

Vanga pareģojumos Sergejs redzēja arī norādes, ka koronavīrusa pandēmija beigsies 2021. gada pavasarī. “Līdz martam notiks negatīvas lietas, un no 20. datuma, kad iestāsies astronomiskais pavasaris, sāksies patīkamas pārvērtības.

Kostornojs dalījās vēl vienā labā pareģojumā: drīz cilvēce izdomās zāles pret vēzi. “Vēzis būs pieķēdēts dzelzs ķēdēs,” sacīja Vanga. Sergejs uzskata, ka pareģojumu var saprast šādi: slimības preparātam būs daudz dzelzs.

Tāpat Vanga paredzēja, ka 2021. gadā piedzims divi ļoti svarīgi cilvēki. Bet par to, kādu lomu viņi spēlēs pareģošanas vēsturē vel nav noskaidrots.

Avots:

novos.mk

Pievienot komentāru